Powered By Blogger

En çok okunan yazılar...

"İstanbul Adalar Turu:Büyük Ada"

Havalar ısınmaya başladı artık.İstanbul'a bahar geldi ve nihayet  kuşlar ötmeye,ağaçlar çiçek açmaya başladı.Söz verdiğimiz gibi &qu...

13 Mart 2012 Salı

"Bebek Sahili"

İstanbul'un hatta Türkiye'nin en popüler ve lüks sahillerinden birisidir "Bebek Sahili".Hemen hemen herkes biliyordur magazin programlarından.Sahili ve güzel manzarasıyla bir pazar günü yürüyüşü için ideal bir yer.Sabahları sessiz sakin.Sabahları Bebek Parkında o magazin programlarında gördüğünüz ünlü kişileri görmek çok sıradan orada.
Akşamları ise tam tersi çok hareketli.Sabah ki sessizlikten eser yok.Gece klüplerinden,restoranlara ve barlara kadar eğlence yaz kış demeden devam ediyor.Sahilde çok harika balık restoranları var. Gerçekten kaliteli yapıyorlar. Fakat tahmin edersiniz ki menülerdeki fiyatlar bir hayli yüksek.Sadece restoranlar veya klüpler için değil cafeler yada sıradan bir büfede bile bazen fiyatlar uçuyor.
Bu da Bebek Sahilin'de gezmenin bir cefası olsa gerek.Parası olan için her hafta güzel bir eğlence yeri olabilir.Ama bizim gibi öğrenciler ayda yılda bir gitse olur yani.Bizim gibi öğrenci iseniz yanınızda biraz fazlaca nakit para ile gitmenizi öneririz :) İnsanlık hali ne olur ne olmaz.
Son olarak bu aralar açık hava mekanlarından yazıyoruz  Kadıköy Moda Sahili ve Pierre Loti Tepesi yazılarımız da ilginizi çekebilir.


Havaların daha da ısınmasıyla birlikte "Adalar" rehberimizi de yayınlayacağız.
Sonraki yazılarımızda görüşmek üzere hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder