Powered By Blogger

En çok okunan yazılar...

"İstanbul Adalar Turu:Büyük Ada"

Havalar ısınmaya başladı artık.İstanbul'a bahar geldi ve nihayet  kuşlar ötmeye,ağaçlar çiçek açmaya başladı.Söz verdiğimiz gibi &qu...

5 Mart 2012 Pazartesi

"Kadıköy Moda Sahili"

İstanbul'da Anadolu yakasının en güzel yerlerinden bir tanesidir "Kadıköy Moda Sahili".Geçmiş zamanlarda köşklere ev sahipliği yapan şimdilerde ise onların yerlerini çok katlı binaların aldığı ancak hala İstanbul'un önemli sayfiye yerlerinden olan "Kadıköy Moda Sahili" çekiciliğinden bir şey kaybetmemiş.

Vapurdan indiğiniz andan itibaren sağdan başlayan sahil o kadar uzun ki yürümekten yorulabilirsiniz.Ancak boğaz havasının verdiği huzurla bu yorgunluğu hissetmeyeceksiniz bile.

İsterseniz sahil yoluyla geri dönmeden ara sokakları kullanarak kolay bir şekilde Kadıköy çarşısına çıkabilirsiniz.Sıcak havalarda Moda Sahiline geldiğinizde Modanın meşhur dondurmacısı Ali Ustaya uğramayı ihmal etmeyin sakın.
Son bir not:Eğer sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte sahili gezmeye çıkmış iseniz çiçekçi kadınlara dikkat etmenizi öneririm.Bir anda onlarca çiçekçi etrafınızı sarabilir gününüzü zehir edebilir.


Miniatürk İstanbul yazımızda da olduğu gibi bahara hazırlık olması açısından açık hava mekanlarını sizlerle paylaşıyoruz.Bizi takip etmeye devam edin...
Keyifli hafta sonları dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder