Powered By Blogger

En çok okunan yazılar...

"İstanbul Adalar Turu:Büyük Ada"

Havalar ısınmaya başladı artık.İstanbul'a bahar geldi ve nihayet  kuşlar ötmeye,ağaçlar çiçek açmaya başladı.Söz verdiğimiz gibi &qu...

2 Mart 2012 Cuma

"Sen Kimsin? Tolga Çevik başrolde."


Sinemalarda aylardır fragmanlarıyla bizi güldüren film "Sen Kimsin ? " sonununda bugün izleyiciler ile buluştu gözümüz aydın.Başrol'de kendisini "Komedi Dükkanı" isimli tv programlarından tanıdığımız Maximum kart'ın güler yüzü Tolga Çevik; Köksal Engür,Pelin Körmükçü oyunuyor.

Bu gün gittim filme.Bu arada size bir tüyo vereyim belki bilmeyenler vardır.Bahçelievler Kadir Has sinemaları hafta içi hafta sonu fark etmeksizin 6TL'dir.Maddi sıkıntı çekenler içinde bir yol olsun.


Filmi biraz yüzeysel anlatayım gitmek isteyip de tereddütte kalanlar için bir faydası olabilir.Tekin karakterinde oynayan Tolga Çevik bir dedektifdir.Babasının arkadaşı İsmail Abisi ile dedektif bürosu kurmuşlardır.Biraz sakar ve şanssız olan Tekin ile İsmail abi'nin başına gelmedik iş kalmaz ve aldıkları bir iş teklifiyle onları daha önce hiç içinde olmadıkları bir maceraya sürükleyecektir.

"Kimsin Sen?" ile ilgili de yorumda bulunmak gerekirse; Tolga Çevik'in o şekilden şekile giren yüzü komik bir ifade kullanmasa bile insanı güldürüyor. Filmin ilk 10 dk'sı gerçekten komik.Sonra biraz yavaşlıyor ama tekrar eski temposuna kavuşuyor.İsmail Abi ise zaten ayrı bir olay.Onun engin yorumlarına her zaman güleceğinizden eminim.

Hafta sonunda sinemaya gitmeyi düşünenler için güzel ve eğlenceli bir film olacaktır.Hiç değilse hayatın monotonluğuna biraz olsun neşe katar sizin için.
"Sen Kimsin?" filmi için aklıma gelenler bu kadar.Sinemadan başka yazılarımızda görüşmek üzere hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder