Powered By Blogger

En çok okunan yazılar...

"İstanbul Adalar Turu:Büyük Ada"

Havalar ısınmaya başladı artık.İstanbul'a bahar geldi ve nihayet  kuşlar ötmeye,ağaçlar çiçek açmaya başladı.Söz verdiğimiz gibi &qu...

3 Ocak 2012 Salı

Yeni yılda yeni yayın dönemine başladık.

Merhabalar değerli okurlar; 
Öncelikle yeni yılınızın mutlu, huzurlu, gönlünüzden geçtiği gibi fakat her şeyden önce sağlıklı bir yıl olmasını temenni ederim.


Bu doğrultuda 2012 yılında sizlere  elimizden geldiğince hayatınıza renk katacak  bir takım ipuçları vermeye çalışacağız.Çoğu insan için hayatın monotonlaşmaya başladığı bir dünyada biraz değişiklik yapmak iyidir sanırım.Belki bir çoğunuzun aklından "Çalışmaktan,çocuklar ile meşgul olmaktan,ev işlerinden kendimize vakit ayırabiliyor muyuz?"   düşüncelerinin geçtiğini duyar gibiyim; evet aslında biraz da haklısınız fakat umutsuz olmamak, karamsarlığa kapılmam
ak gerekir.


-Hayat kısa mıdır?
Bana kalırsa hayat siz onu yaşayabildiğiniz kadar uzundur.Size bahşedilen ömrünüzü güzel anılar, dostluklar, paylaşımlar ile uzatmak size kalmış.


-Peki nereden başlamalı, nasıl olacak bu iş, o kadar kolay mı ?
Neden olmasın ki ; her insanın zevkleri, hayattan tat alış biçimleri farklıdır elbet.Size uygun en güzel, en hoş ve basit seçenek ile başlasanız fena mı olur ? Neticede bir başlangıçtır.Belki bir sinema,tiyatro, parkta bir yürüyüş yada alın elinize bir fotoğraf makinesi kendinize bir tablo oluşturun.Seçenekler bol, alternatifler çok size kalmış.
Belkide çok saçma,çok  bilmiş gibi konuştuğumu düşüneceksiniz; ama yinede kendinizi şöyle bir gözden geçirseniz? En son ne zaman hayatınızda değişiklik yaptınız ? 
Şayet aklınızda hayatımda farklı bir şeyler yapayım diye hiç düşünmemişseniz ve halinizden memnunsanız bir şey söylemeye hakkım olmadığını düşünüyorum.


Neticede bu hayatında hiç gülmemiş bir insanın stand-up gösterisine gitmesi gibi bir şey olacaktır :) 


Böyle garip bir giriş yaptık fazla itici oldu galiba fakat biraz olsun amacımızı belli etmeye çalıştık. Bundan sonraki konularımızda daha farklı olacak emin olabilirsiniz :) 


Hayatınızdan gülümsemeler eksik olmasın.
Esenlikler dilerim sürç-ü lisan ettiysek affediniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder